За крај манифестације „Стаза врањског Деда Мраза“ спортске игре и рок концерт

Трећег дана манифестације „Стаза врањског Деда Мраза“ за све малишане нашег града,  организоване су спортске игре у центру града. Пуно малишана, њихових родитеља, али и пролазника, окупљало се и учествовало у разним спортским играма.  Председник Савеза за школски спорт и олимпијско васпитање, Марко Ристић, са професорима „Школе спорта“ узели су учешће у овој фантастичној манифестацији за најмлађе суграђане.

„Град је обезбедио бесплатну “Школу спорта“ за све предшколце и ученике од првог до четвртог разреда основних школа. Циљ нам је да се деца што више укључе у спортске активности, да се социјализују и уче здравом начину живота, речи су Марка Ристића, председника Савеза за школски спорт.

Осим спортских игара, за све љубитеље добре, а старе песме, организован је рок коцерт. Александра и Влада у друштву малишана, певали су старе рок песме, али и представили своје две нумере.

За крај манифестације предвиђен је наступ ди џеја, а о томе колико је манифестација била успешна и колико је значила како најмлађим, тако и старијим суграђанима, сведоче слике, насмејаних лица.

Please follow and like us:
Друштво Некатегоризовано