Лука Петровић: Грчевита борба и снага председника Вучића за интересе свог народа

Величина и снага једног државника огледају се у његовој грчевитој борби и неуморној снази не за личне, већ за интересе свог народа. Колико наш председник Александар Вучић воли своју земљу показао је много пута, а начин политичке боре за очување националних интереса и просперитет Србије вредан је поштовања, рекао је члан Председништва и потпредседник Извршног одбора Српске напредне странке Лука Петровић.

– Твој живот је Србија, твоји снови су Србија. Све што си урадио, радио си за интерес наше Србије, наше деце. Подигао си лествицу толико високо да је немогуће да било ко може да досегне те висине. Народ те је због тога, са огромном подршком, увек и бирао. Народ жели тебе, твоју политику, политику мира и стабилности. Србија жели да је ти водиш ,а ми да те у стопу пратимо. Да будемо поред тебе, уз нашу Србију када је најтеже. Да будемо јединствени, сложни и јачи него икада. Да све издајнике и плаћенике побеђујемо још убедљивије него икада. Да народ по ко зна који пут каже кога жели.

Зато треба да останеш да водиш нашу најбољу и највећу породицу, нашу Српску Напредну Странку. Предаја није опција! Живела Србија! Живео наш председник Александар Вучић – наводи се у изјави Луке Петровића.

Please follow and like us:
Политика