Мажореткиње засениле врањске малишане

Други дан новогодишње манифестације „Стаза врањског Деда мраза“ почео је карневалским дефилом мажореткиња из Лесковца у пратњи малишана ПУ „Наше дете“. Карневалски дефиле одушевио је како малишане, тако и све суграђане који су се у томтренутку налазили на улицама нашег града.

Несвакидашњи догађај у нашем граду, дефиле и кореографије лесковачких мажореткиња, привукао је пажњу и одушевио наше најмлађе, али и старије суграђане. Туристичка организација Врања и другог дана манифестацијом „Стаза врањског Деда мраза“ интригира разноликим програмом.

-Осврнућу се на предивни наступ мажореткиња из Лесковца, које су задивиле својом тачком, а у пратњи нашим малишана ПУ „Наше дете“. Ту си наши ученици основних школа, управо смо чули и хорски наступ ОШ „Радоје Домановић“, а очекује нас и њихова представа „Пепељугина новогодишња жеља“, каже Небојша Ристић из Туристичке организације Врање.

Осим ученика основних школа, своја глумачка умећа представили су и ученици Гимназије, као и Економско-трговинске школе представама „ У сусрет Божићу“ и „Где је Деда Мраз“ за крај данашњег програма, малишане је забављао музички наступ ди-џеја.

Please follow and like us:
Друштво