Нова година празнује се 1.,2. и 3. јануара, Божић 7. јануара и нерадни је дан        

Ове године, Нова година празноваће се 1. , 2. и 3. јануара. Божић се празнује  7. јануара  и нерадни је дан. Већина јавних предузећа и установа у време празничних дана радиће по програму дежурстава.

Током празничних дана дежурне службе Дома здравља радиће од 8 до 18 часова. Служба хитне медицинске помоћи  радиће 24 сата. Kовид  амбуланта у АТД-у ради за време празника од  09-17 сати. У Општој болници Врање  рад  је организован  према  режиму дежурстава и радиће се 24 часа. Градска апотека на шеталишту, дежураће  за време празика  од 7.30 до 24 сата.

Главна пошта у улици Стефана Првовенчаног током Новогодишњих  празника неће радити у недељу 1. и понедељак 2. јануара. У уторак 3. јануара радиће од 8 до 14 сати.У петак 6. јануара пошта ће радити од 7 до 17 часова, док је субота 7. јануар нерадни дан.

 Превозник Кавим Јединство  радиће по недељном реду вожње  у градском и приградском саобраћају 1., 2.,3. и 7. јануара. По редукованом реду вожње радиће 4.,5. и 6. јануара.

 Услугу изношења смећа Kомрад ће пружати редовно у току празника. Пијаце ће такође бити отворене за све продавце и купце током празника. Наплатна служба Комрада неће радити у понедељак и уторак, док ће све остале службе радити по принципу дежурства.

“Паркинг сервис”  неће контролисати и наплаћивати услуге паркирања у зонираним деловима града  у време празника 01.,02.,03. и 07. јанура 2023. године. Јавне гараже биће непрекидно отворене током празника и радиће по уобичајеном систему наплате. Царински терминал, током новогодишњих и божићних празника, биће отворен. Од среде, 04.јануара и од понедељка, 09. јануара 2023.године, наплата и контрола паркирања у зонираним деловима града, радиће по уобичајеном радном времену

Градска библиотека „Бора Станковић“ сутра ће радити од 8 до 13 сати. Понедељак и уторак се неће радити, а у среду и четвртак библиотека ће бити отворена од 8 до 19 сати.У петак на Бадњи дан радиће од 8 до 14 сати.

Please follow and like us:
Друштво