Око 180 малишана из насеља Оџинка добило новогодишње пакетиће

Фото: РТВ Врање

Деда Мраз је са осмехом и поклонима дочекао малишане из насеља Оџинка и обрадовао их како само он зна, новогодишњим пакетићима. Дечјој срећи није било краја.

У Месној заједници Оџинка сваке године организује се додела новогодишњих пакетића најмлађима. Ни ове године овај леп догађај није изостао. Најпре је у сали ОКЦЕ-та одржана приредба на којој су учествовали родитељи и малишани из овог насеља а потом је уследила и подела пакетића. Деца нису крила задовољство и срећу због поклона које су добили.

-Срећна сам што ми је Деда Мраз дао поклон. Мислим да је унутра нека играчка и слаткиши. Знам да Деда Мраз не постоји, то се наши родитељи маскирају али се ипак радујем сусрету са њим. Учествујем на приредби и драго ми је што сам добила пакетић, речи су девојчица и дечака који су данас присуствовали овом лепо догађају у сали ОКЦЕ-та.

-Јако леп догађај, данас је измамљено 180 најлепших осмеха, реч је о најмлађим житељима насеља Оџинка. Ја као житељ ове месне заједнице могу да изразим задовољство и захвалност свим људима из Савета Месне заједнице који су припремили приредбу, јако је лепа атмосфера и драго ми је што боравим овде. Приредба је организовала васпитачица у пензији Гордана Станковић, која то јако добро ради, што се може видети по реакцијама малишана, каже житељ месне заједнице Оџинка Душан Аритоновић.

-Традиционално, девету годину заредом организујемо овакве сусрете под називом “Дани дечје радости“. Жеља нам је да свако дете у насељу Оџинка добије новогодишњи пакетић. Драго ми је што се данас овде окупио велики број малишана и њихових родитеља и срећни смо што их видимо срећне и задовољне, каже Срба Николић председник Месне заједница Оџинка.

Уз песму, игру, у друштву Деда Мраза и у лепом расположењу, малишани се заједно са родитељима лагано опраштају од ове године надајући се да следеће бити још више радости, среће и лепих тренутака.

Please follow and like us:
Друштво