Осигурајте се додатно, новим понудама Дунав осигурања

Поново смо на прагу бројних путовања, пред нама су новогодишњи и божићни празници, а многи су већ резервисали и зимовања. Годишње доба које је пред нама доноси небезбедније путеве, зато је важно обезбедити све пре путовања. Путно здравствено осигурање, као и помоћ на путу, само су неке од понуда Дунав осигурања.

– Ми препоручујемо закључивање здравственог осигурања, са допунским спортским ризиком који обухвата све повреде које могу настати услед скијања, сноубординга или било ког другог спорта на снегу. Као и увек обезбедили смо попусте за породична путовања. Препоручујемо нашим клијентима закључивање полиса помоћ на путу. Сада имамо нове пакете и то: старт, бенефит и премијум. Асистенција је загарантована у току 24 сата, сваког дана. Осугурање се закључује на период од годину дана, а премија зависи од старости возила  и креће се од 750 до 5.500 динара, на годишњем нивоу – каже Немања Дејановић из Дунав осигурања.

Ови пакети, обухватају трошкове који настану услед квара возила, вуче возила, смештаја возача и путника, њиховог превоза. Важе на територији Европе, целе Русије и Турске. За аутомобиле старије од 4 године препоручује се мини каско осигурање.

– Обухвата сва покрића, као класично ауто каско осигурање. Разлика је у томе да је учешће у свакој штети 50 евра. Цена се креће од 3.500 динара па навише, а зависи од старости и стања сваког возила. Покрива саобраћајне незгде, удар неког предмета, штету насталу услед дејства трећег лица, крађу – додаје Дејановић.

Нови проиозвод Дунав осигурања је каско судар и доступан је само онлајн. Покрива штете које настају услед судрара. Клијент сам бира суму на коју жели да се осигура. Планови су да почетком наредне године каско судар буде доступа и у Филијали у Врању.

Please follow and like us:
Економија