Отворен Новогодишњи салон књига

Традиционални Новогодишњи салон књига, који организује ЈУ Народни универзитет и ове године окупиће љубитеље добрих издања. Од данас 26. до 31. децембра у холу испред Галерије Народнг универзитета, на располагању је велики број наслова.

Посетиоци Новогодишњег салона књига моћи ће да одаберу и најновије наслове домаћих издавача, али и страних, који су били популарни ове године и које су у читаоци желели у својим библиотекама и све то по сајамским ценама.

-Последња наша активност из области културе јесте оргаизација Новогодишњег салона књига. Салон књига ће трајати скоро недељу дана, почев од данас па све до суботе 31. децембра, дакле до последњег дана у години, каже директорка Народног универзитета Гордана Димитијевић.

Трећи и последњи салон књига у овој години, овог пута због временских прилика у затвореном, али добро познатом простору, тачније у холу испред Галерије Народног универзитета.

-Оно што  очекујем јесте да људи дођу, разгледају, како је време куповине новогодишњих поклона, ето прилике да одаберу неку књигу, сликовницу или бојанку.

Што се тиче културних активности, ово је последња коју организује Народни универзитет за ову годину. Они су задовољни, како бројем организованих програма, тако и одзивом публике, каже Димитријевићева.

Please follow and like us:
Друштво