Повратак природи – уз нову колекцију врањског Симпа

Фото : РТВ Врање

Велико интересовање посетилаца, али и купаца на Сајму намештаја изазвала је најновија колекција врањског Симпа. Повратак природи је светски тренд који прати Симпова екслузивна колекција. У тешким временима,  када је многе произвођаче, нажалост најпре успорила корона криза, Симпо је остао у самом врху домаће индустрије намештаја.

Као и увек, нова колекција Симпа “За генерације које остварују своје снове“, је на првом месту за верне купце, за њихове захтеве и њима на увид, каже генерални директор Слађан Дисисћ.

-Ми смо припремили потпуно нове колекције у разним робним групама, и у корпусном делу, и у тапетарском, у делу душека и лежајева. Надамо се да смо успели да погодимо све укусе, да испунимо све захтеве купаца и да ће колекција имати снажан одјек и изазвати у наредном периду велико интересовање, а самим тим и да ће представљати бољу продају – каже Дисић.

Да је тако потврдили су купци. И пре званичног отаврања сајам, продата је врло екслузивна гарнитура Мадиви. И не само то, током целог дана је на већини изложених модела писало продато.

– Одушевљена сам, ово је прави избор. Купили смо ову фотељу, тако да смо презадовољни – каже мајка заваљена у фотељи, док јој у наручју спава беба.

-40 година имам одређене делове из Симпа јер сам био заљубљеник Симпа. 40 година имам намештај који чува мене и ја њега –  каже господин у зрелим година, на шта му Драган Димитријевић менаџер извоза одговара.

– Ви сте наш купац 40 година и добијате четири јастучића гратис од Симпа.

– Одушевљена сам свим новим моделима и купци заиста могу да уживају – каже млада девојка.
Након обиласка Симповог штанда своје утиске нам је пренео и министар спољне и унутрашње трговине Томислав Момировић, који је истакао да ова индустрија значајно допиноси укупном БДП-у.

– Јако сам поносан на све што је Симпо урадио у претходним годинама. Драго ми је да су успели да на ногама издрже корона кризу. Она је јако погодила нарочито овај сегмент који Симпо ради. Уверен сам да тржиште полако креће да се опоравља. Наравно, ова енергетска криза и рат на истоку Европе, доноси неке нове изазове, али уз подршку државе, заједничким радом мислим да ћемо успети да пребродимо све изазове и да ће Симпо у наредним годинам бити још јачи, каже министар.

Симпо за генерације које остварују своје снове, порука је свих запослених у Симпу, који су створили још једну вансеријску колекцију.

– Ми смо се креирајући ову колекцију, као и увек, водили светским трендовима. У свету је тренд повратак природи, тако да су наши дизајнери управо о томе водили рачуна – каже Јована Несторовић, директорка маркетинга.

– То су комоде пресвучене у кожи, које носе назив Гламур, јер су заиста гламурозне и то је нешто посебно што данас гледамо и што је ретко могуће видети уопште на тржишту. Имамо комоде у зеленој и беж кожи и веома сам поносна на те комаде – каже Оливера Арсић, директорка извоза.

Међународни сајам намештаја траје до 13. новембра и то је прилика за све да посете Симпов штанд у хали 3А Београдског сајма.

Please follow and like us:
Економија