ПРАЗНИЧНИ ПОПУСТ У СИМПУ

Стижу празници и доносе радост породичних окупљања. Празнична куповина намештаја нека означи нови почетак и стварање нових лепих успомена у наредним годинама. Посетите СИМПО салоне јер вас у њима очекује одличан избор намештаја и душека и фантастичан празнични попуст.

СИМПО је за своје купце у периоду од 15.12.2022. до 15.01.2023. године припремио 20%  попуста на сав намештај и душеке. Попуст важи за готовинско плаћање – готовином, вирманом и платним картицама. Комплетну понуду СИМПО намештаја можете погледати ОВДЕ.

                                                                            LOYALTY ПОПУСТИ

Чланове СИМПО loyalty клуба очекују додатне повољности. Додатни loyalty попусти обухватају актуелне услове плаћања и примењују се као додатни попусти на остале дефинисане попусте који у том тренутку важе у салонима. Сваки купац може добити loyalty картицу, без обзира на износ тренутне куповине. Loyalty картице се одобравају искључиво физичким лицима. Корисник картице који је стекао право на попусте, при свакој следећој куповини остварује дефинисани попуст без обзира на износ рачуна.

Право на loyalty попусте купци остварују куповином у неком од СИМПО  салона у вредности:

– од најмање 50.001 до 150.000 динара на основу једне или више куповина (кумулативно), са лоyалтy картицом остварујете додатни попуст од 2% на каси, на износ последњег рачуна са свим одобреним попустима.

– преко 150.000 динара, на основу једне или више куповина (кумулативно), са loyalty картицом остварујете додатни попуст од 5% на каси, на износ последњег рачуна са свим одобреним попустима. 

Нов намештај уз празничну декорацију испуниће празнике најлепшима емоцијама и учинити породична окупљања још лепшим и удобнијим.

Искористите и остале бенефите куповине у СИМПУ.

ПРЕВОЗ

Сва роба купљена у СИМПУ чија је вредност преко 25.000 динара превози се бесплатно до 30 км од салона.

БЕСПЛАТНА МОНТАЖА

У СИМПУ је монтажа бесплатна за сву робу без обрира на њену вредност.

КОНТАКТ ПОДАЦИ

СИМПО салони у Врању:

Тржни центар, Париске комуне 1. Контакт телефон: 017/432-567.

КЛУЗ, Стефана Првовенчаног 58. Контакт  телефон:  017/416-556.

СИМПО салон у Бујановцу:

Трг Карађорђа Петровића бб. Контакт телефон: 017/851-048.

    РАДНО ВРЕМЕ

Радно време СИМПО салона  је од 9 до 20 сати сваког радног дана, суботом од 9 до 18 часова.

Please follow and like us:
Друштво Економија