Пријем за припаднике 4. бригаде Копнене војске

Поводом обележавања 31. јануара, Дана града, председник Скупштине Дејан Тричковић и заменица градоначелника Зорица Јовић, приредили су пријем за припаднике 4. бригаде Копнене војске.

Тричковић је пожелео добродошлицу припадницима Војске, истичући да је однос између 4. бригаде и локалне самоуправе и грађана, као и увек, утемељен на међусобном поштовању и уважавању.

– Наша сарадња је из године у годину све боља. Локалној самоуправи много значи ваша подршка, како у безбедносном тако и у економском смислу. И вама и грађанима честитам још једном Дан града и Дан ослобођења Врања од Турака, рекао је председник Скупштине др Дејан Тричковић.

Заменица градоначелника Зорица Јовић честитала је гостима Дан бригаде и славу, Светог Атанасија Великог.

– Живимо у тешким временима, са бројним изазовима за државу. Док ми мирно спавамо, ви сте на терену и ја вам се захваљујем на пожртвовању. У своје лично и у име градоначелника, честитам вам на свему што радите за локалну заједницу, истакла је заменица градоначелника Зорица Јовић.

Домаћинима се на топлој добродошлици захвалио пуковник Синиша Николић, напомињући да 4. бригада има бројне задатке.

– Грађани овог дела Србије могу да буду сигурни, јер су припадници Војске 24 сата на терену. Значајна је и наша улога у мировним операцијама, имајући у виду да је једна пешадијска чета на задатку у Либану. Али, наши припадници су највише ангажовани у локалној заједници, где помажемо грађанима на више начина. Посебно су активне наше инжењерске јединице и то на одржавању путева, рекао је Николић.


ГАЛЕРИЈА

Please follow and like us:
Друштво