Продужен рок за укључивање послодаваца у дуални модел образовања

Због великог интересовања, рок за пријаву за укључивање послодаваца у дуално образовање продужен је до 15. децембра 2022. године. Од следеће, школске 2023/2024. године, у понуди за реализацију по дуалном моделу ће се наћи укупно 72 образовни профил из различитих подручја рада, међу којима је 8 нових: електротехничар енергетике, техничар друмског саобраћаја, техничар дизајна графике, наутички техничар-речни смер, техничар грејања и климатизације, цвећар-вртлар, техничар хортикултуре и тапетар-декоратер.

Подсећамо да је за пријаву потребно да:

1. Креирате профил Ваше компаније на веб порталу (http://portal.dualnoobrazovanje.rs/), уколико то већ нисте учнинили (https://www.youtube.com/watch?v=7dvmvsUfgiA овде је доступан туторијал где можете видети како се креира профил компаније);

2. Поднесете Захтев за акредитацију за сваки образовни профил за који сте заинтересовани;

3. Поднесете Изјаву о спремности за школску 2023. годину за сваки образовни профил за који сте заинтересовани у којој наводите број ученика који желите да примите, град/општину на којој ће се обављати учење кроз рад, а опционо можете навести и предлог школе са којом желите да успоставите сарадњу.

Документацију за акредитацију можете доставити накнадно, а најкасније до 30. децембра 2022. године, електронским путем на имејл snezana.radivojevic@pks.rs  или на адресу Привредне коморе Србије – Регионалне привредне коморе Јабланичког и Пчињског управног округа, ул. Стојана Љубића бр.12, Лесковац.

Контакт ПКС-РПК Лесковац: Снежана Радивојевић, 016 3150063, snezana.radivojevic@pks.rs.

Please follow and like us:
Друштво Образовање