Реакција врањских напредњака на саопштење Заветника

Након мукотрпне борбе која одавно броји више од деценије, последњег и јединог правог борца за очување територијалног суверенитета Србије и очувања Срба на територији Косова и Метохије, председника Александра Вучића и лидера Српске напредне странке, одлучни и непоколебљиви у очувању српских огњишта и светиња, сведочимо о ,,озбиљној забринутости” за будућност јужне српске покрајине, народног посланика Српске странке Заветника, Драгана Николића.

Њему баш требало времена да се забрине за судбину Срба са простора КиМ-а?

Саопштењем врањских Заветника ,,Да ли нам Вучић саопштава да је предаја једина опција”, народни посланик Драган Николић се сврставајући у оне који непопуларном политиком на терет Срба са Косова и Метохије вапе за политичким поенима, говори у име ,,већинске Србије” неосновано нападајући Александра Вучића, стављајући себе у улогу националног патриоте.

Него, како су то Заветници са мање од 5 % освојених гласова на последњим Парламентарним изборима ,,већинска Србија” у борби за поштовање резолуције 1244 о Косову и Метохији?

Знамо да су им из посланичких клупа из Београда, Брњак и Јариње предалеко, али како их тако ,,забринуте“ није подстакло стравично, али не и последње, рањавање малог Стефана Стојановића на Бадњи дан, да га посете преласком за њих очигледно непремостиве административне границе са Косовом и Метохијом?

            Толико о Заветничком остајању на ,,правој страни историје”.

Градски одбор Српске напредне странке Врање, безусловно подржавајући политику Александра Вучића, политику очувања територијалног интегритета Србије и заштите свих њених грађана, најоштрије осуђује све оне који својом пасивношћу и издајничком демагогијом оправдавају злочине над Србима на Косову и Метохији, штитећи се при томе таргетирањем Александра Вучића, вечитог кривца за не(признавање) непостојеће државе Косово.

Још да им поручимо и ово, не брините ви за Вучића и његове вукове, одбранили смо ми целовитост Србије од много већих сила и стрвинара попут вас!

Савет за информисање,

ГрО СНС Врање

Please follow and like us:
Друштво