Сајамски попусти у Симпу до 13. новембра

СИМПО се на 58. Београдском сајму намештаја, који траје од 8. до 13. новембра, представља новом колекцијом под слоганом „За генерације које остварују своје снове“. Тим поводом припремљени су фантастични сајамски попусти које купци могу искористити у свим СИМПО продајним објектима до 13. новембра 2022. године.

Сајамски попусти за готовинско плаћање – готовином, вирманом и платним картицама могу се остварити на нову колекцију и актуелни асортиман производа:

  • 25% попуста на гарнитуре, клик-клак лежајеве, каучеве, кревете, столице, фотеље, табурее и душеке са лагера и
  • 20% на плочасти намештај са лагера.

Изузетна прилика за опремање дома модерним и функционалним гарнитурама јесу и модели са лагера на посебним попустима – „De Marco“, „Metropoliten“ и „Pariska noć“ , који су на попусту од -30% и гарнитура „Mexico“ која је на попусту од -35%.

ОДЛОЖЕНО ПЛАЋАЊЕ

За куповину производа са лагера на одложено плаћање чековима грађана до 12 месеци без камате, као и путем синдикалних кредита одобрава се сајамски попуст од -5%.
Информацију о свим условима куповине до 13. новембра можете погледати ОВДЕ.

ЛОJАЛТИ ПОПУСТИ

Поверење које купци указују СИМПУ пуних шест деценија доноси и додатне бенефите. СИМПО награђује своје купце картицама лојалности са додатним попустима. Сваки купац може добити лојалти картицу, без обзира на износ тренутне куповине. Лојалти картице се одобравају искључиво физичким лицима.

Право на лојалти попусте купци остварују куповином у неком од СИМПО салона у вредности:

– од најмање 50.001 до 150.000 динара на основу једне или више куповина (кумулативно), са лојалти картицом остварујете додатни попуст од 2% на каси, на износ последњег рачуна са свим одобреним попустима.
– преко 150.000 динара, на основу једне или више куповина (кумулативно), са лојалти картицом остварујете додатни попуст од 5% на каси, на износ последњег рачуна са свим одобреним попустима.

Попусти из Симповог програма лојалности обухватају актуелне услове плаћања и примењују се као додатни попусти на остале дефинисане попусте који у том тренутку важе у салонима.

Корисник картице који је стекао право на попусте, при свакој следећој куповини остварује дефинисани попуст без обзира на износ рачуна.

ПРЕВОЗ

Сва роба купљена у СИМПУ чија је вредност преко 25.000 динара превози се бесплатно до 30 км од салона.

БЕСПЛАТНА МОНТАЖА

У СИМПУ је монтажа бесплатна за сву робу без обзира на њену вредност.

КОНТАКТ ПОДАЦИ

СИМПО салони у Врању:
Тржни центар, Париске комуне 1. Контакт телефон: 017/432-567.
КЛУЗ, Стефана Првовенчаног 58. Контакт телефон: 017/416-556.
СИМПО салон у Бујановцу:
Трг Карађорђа Петровића бб. Контакт телефон: 017/851-048.

РАДНО ВРЕМЕ

Радно време СИМПО салона је од 9 до 20 сати сваког радног дана.
У петак 11. 11. 2022. године и у суботу 12. 11. 2022. године радно време је такође
од 9 до 20 сати.

Please follow and like us:
Економија