СИМПО ДОБИТНИК НАГРАДЕ „ЗЛАТНИ КЉУЧ“

На 58. Међународном сајму намештаја, опреме и унутрашње декорације, који је одржан од 8. до 13. новембра 2022. године на Београдском сајму, СИМПО је међу 180 излагача из 20 земаља, премијерно представио нову колекцију намештаја под слоганом „СИМПО – За генерације које остварују своје снове“.

На додели награда, која представља врхунац ове манифестације, као најзначајнијег регионалног догађаја у сфери дизајна, производње и дистрибуције намештаја, дрвне индустрије и пратећих грана, жири Београдског сајма доделио је признања најуспешнијим произвођачима, излагачима и појединцима у више категорија.

СИМПО је добитник признања „Златни кључ“ за двоипосед „Адел“ у категорији „Иновативне врсте намештаја“. Награда је уручена генералном директору СИМПА, господину Слађану Дисићу.
Награда „Златни кључ“ додељује се најуспешнијим излагачима за најбоља, најквалитетнија и најиновативнија решења у разним категоријама.

Како би обрадовао купце и наградио их за поверење које указују током свих ових година, СИМПО је одлучио да настави са фантастичним сајамским попустима до краја новембра.

Сајамски попусти за готовинско плаћање могу се остварити на нову колекцију и актуелни асортиман производа:

  • 25% попуста на гарнитуре, клик-клак лежајеве, каучеве, кревете, столице, фотеље, табурее и душеке са лагера и
  • 20% на плочасти намештај са лагера.

Посетите СИМПО салоне и искористите сјајне попусте за намештај који је намењен генерацијама које остварују своје снове.

Please follow and like us:
Друштво Економија