Симпо освојио сајамску награду за квалитет и иновативност

На 58. Међународном сајму намештаја, опреме и унутрашње декорације, који је одржан од 8. до 13. новембра на Београдском сајму, компанија „Симпо“ је освојила признање „Златни кључ“. Како је наведено у образложењу, ово признање се додељује за иновативне врсте намештаја.

На овогодишњем Међународном сајму намештаја у Београду, Симпо“ је међу 180 излагача из 20 земаља, премијерно представио нову колекцију намештаја под слоганом „Симпо – За генерације које остварују своје снове“.

На додели награда, која представља врхунац ове манифестације, као најзначајнијег регионалног догађаја у сфери дизајна, производње и дистрибуције намештаја, дрвне индустрије и пратећих грана, жири Београдског сајма доделио је признања најуспешнијим произвођачима, излагачима и појединцима у више категорија.

Врањска компанија је ове године добитник признања „Златни кључ“ за двоипосед „Адел“, у категорији „Иновативне врсте намештаја“. Ово признање се додељује најуспешнијим излагачима за најбоља, најквалитетнија и најиновативнија решења у разним категоријама. Награда „Златни кључ“ је уручена генералном директору „Симпа“,  Слађану Дисићу.

Међународни сајам намештаја у Београду је најстарија сајамска манифестација у области дрвне индустрије у овом делу Европе. На њој се представља цела дрвна индустрија – од фазе примарне прераде дрвета до израде финалних производа. У делокруг манифестације спада и уређење ентеријера, као и промоција производа свих пратећих индустрија.

Како су саопштили организатори, окупљајући угледне компаније из овог дела Европе, сајам је и ове године у фокус ставио нове идеје, премијере, врхунски дизајн, као и функционалан намештај свих врста и намена, компаније потврђених вредности, али и дизајнере млађе генерације, који представљају нову креативну и покретачку снагу.

Награде “Златни кључ” и “Сајамски кључ” све добитнике и номинације стављају у међународни контекст и издвајају као изузетне и упечатљиве производе и ствараоце у сфери индустрије намештаја.

Иначе, из врањске компаније је након завршетка сајма саопштено да је одлучено да „Симпо“ настави продају својих колекција са сајамским  попустима до краја новембра.

Please follow and like us:
Друштво