СИМПО – ПОПУСТ -20% ДО 31. ЈАНУАРА

Због великог интересовања, СИМПО је одлучио да обрадује купце и продужи трајање празничних попуста до 31. јануара 2023. године. Попуст за готовинско плаћање у износу од -20%, (за плаћање готовином, вирманом и платним картицама) одобрава се за намештај и душеке.

ЛОЈАЛТИ ПОПУСТИ

Уколико поседујете СИМПО лојалти картицу можете остварити и додатне попусте. Сваки купац (физичко лице) може добити лоyалтy картицу без обзира на износ тренутне поруџбине. Куповином у неком од СИМПО салона:
– од најмање 50.001 до 150.000 динара на основу једне или више куповина (кумулативно), са лоyалтy картицом остварујете додатни попуст од 2% на каси, на износ последњег рачуна са свим одобреним попустима.
– преко 150.000 динара, на основу једне или више куповина (кумулативно), са лоyалтy картицом остварујете додатни попуст од 5% на каси, на износ последњег рачуна са свим одобреним попустима.
Производи са лагера, ганитуре „De Marco“, „Metropoliten“, „Mexico“ i „Pariska noć“ у штофу, такође се могу купити на попусту од -20%. Понуду ових производа погледајте ОВДЕ.

Искористите ову сјајну прилику и опремите свој дом СИМПО намештајем модерног дизајна, изузетне функционалности и удобности. Учините ваш животни простор фантастичним местом за одмор, као и за окупљања породице и пријатеља.
СИМПО понуду намештаја и душека погледајте ОВДЕ.

ПРЕВОЗ

Сва роба купљена у СИМПУ чија је вредност преко 25.000 динара превози се бесплатно до 30 км од салона.

БЕСПЛАТНА МОНТАЖА

У СИМПУ је монтажа бесплатна за сву робу без обрира на њену вредност.


КОНТАКТ ПОДАЦИ СИМПО САЛОНА


СИМПО салони у Врању:
Тржни центар, Париске комуне 1. Контакт телефон: 017/432-567.
КЛУЗ, Стефана Првовенчаног 58. Контакт телефон: 017/416-556.
СИМПО салон у Бујановцу:
Трг Карађорђа Петровића бб. Контакт телефон: 017/851-048.


РАДНО ВРЕМЕ


Радно време салона је од 9 до 20 х сваког радног дана, суботом од 9 до 18 х.

Please follow and like us:
Економија