Скупштина разматра буџет за наредну годину

У петак, 16. децембра, с почетком у 09.00 сати, биће одржана 30. седница Скупштине града у овом сазиву, на којој ће бити разматран, између осталог, Предлог Одлуке о буџету града Врања за 2023. годину.

Одборници локалног парламента разматраће и измену Програма пословања са Финансиjским планом пословања Jавног комуналног предузећа „Комрад“ за 2022. годину, као и захтев овог предузећа за повећање цена комуналних услуга.

Пред локалним парламентом ће се наћи и предлози одлука о изменама и допунама Одлуке о локалним комуналним таксама и локалним административним таксама. На дневном реду је и предлог концесионог акта jавно-приватног партнерства са елементима концесиjе за финанансирање, проjектовање, изградњу, прикључење, управљање и одржавање две соларне електране на земљишту ПД Слободна зона Врање.

Скупштина ће се изјаснити и о предлогу Одлуке о усваjању Плана детаљне регулациjе потеза између улице Радних бригада и новопроjектоване саобраћаjнице у Врању, као и Предлог Кадровског плана Градске управе града Врања за 2023. годину.

Директан пренос седнице Скупштине града можете пратити на каналу Радио телевизије Врање.

Please follow and like us:
Друштво Политика