Слађан Дисић добитник награде „Пословни лидер 2022.“

Слађан Дисић, генерални директор компаније Симпо, добитник је награде „Пословни лидер 2022.“ коју додељује Привредна комора Србије. На свечности која је уприличена у Београду уручено је 17 награда за пословног лидера и 21 награда за пословни успех. 

Привредна комора Србије сваке године награђује компаније и привреднике који су се радом, ангажовањем и резултатима истакли као најуспешнији и најбољи лидери и који су носиоци привредног развоја наше земље.

Ове године, међу најбољим лидерима нашао се Слађан  Дисић, генерални директор компаније Симпо у Врању. Њему је значајна награда “Пословни лидер 2022.“ уручена на свечаности у Београду коју је организовала Привредна комора Србије.

Овог успешног привредника краси дугогодишњи предани рад на развоју једне од најбољих и најпрепознатљивијих компанија у земљи. Симпо је мотор развоја, препознатљив бренд са традицијом по коме је и Врање надалеко познато.  

О успеху Дисића и Симпа говоре учешћа на бројним сајмовима широм земље и иностранства али и награде које пристижу са свих страна.

Како је сам Дисић једном приликом рекао, задовољство купаца је највећа награда за компанију Симпо али и за град у ком раде и стварају.

Средином прошле године, Слађан Дисић реизабран је за председника Парламента Привредне коморе Јабланичког и Пчињског округа. На недавно одржаној свечаној седници поводом њиховог јубилеја, 60 година рада, Дисић је истакао добру сарадњу између регионалних комора и Привредне коморе Србије али и да треба још доста урадити на растерећењу привреде и сузбијању сиве економије у условима знатног повећања цена енергената и стварати повољније услове за домаће и стране инвеститоре.

Please follow and like us:
Друштво