Специјалци МУП-а славе свој дан

Специјална антитерористичка јединица Министарства унутрашњих послова данас обележава свој Дан и 44 године од када је формирана, 1978. године.

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић у писму честитке припадницима јединице истакао је да је поносан на њихов професионализам, посвећеност и спремност да брзо реагују и изврше сваки задатак који пред њих стави држава Србија.

– Наређења која се издају вама нису ни лака ни једноставна, неретко захтевају изузетне напоре, издржљивост, посебне вештине и знања, али на све оперативне изазове ви одговарате потпуном спремношћу и дајете све од себе у служби својој држави и свом народу – истакао је министар Гашић и нагласио да ће дати све од себе да припадницима САЈ-а обезбеди још бољу и модернију опрему.

– Тренутна безбедносна ситуација у нашој земљи не дозвољава нам да се опустимо и славимо, али сам уверен да ћемо одговорном политиком коју воде председник Александар Вучић и Влада Републике Србије, успети да сачувамо безбедност, интегритет и суверенитет наше Србије. И да заслужено, званично и свечано, прославимо ваш Дан – поручио је министар полиције.

Please follow and like us:
Друштво