Стиже ново захлађење са падавинама

У суботу се очекује облачно, ветровито и у већини места осетно хладније време, ујутру и пре подне са кишом, у зони фронта и краткотрајним пљусковима па се понегде очекује и већа количина падавина. На југу земље могућа је и грмљавина.

Краткотрајни прелазак кише у снег, са падом температуре, очекује се само у планинским пределима јужне Србије. После подне и увече престанак падавина. Дуваће умерен, повремено и јак северозападни ветар, увече у слабљењу. Јутарња температура од 7 до 12 , током дана од 4 на северозападу до 16 степени на крајњем југоистоку, увече у даљем паду.

У недељу суво и хладно време уз делимично разведравање. Ветар слаб и умерен, на истоку јак, западни и северозападни. Најнижа температура -4 до 4 , највиша дневна од 1 до 9 степени.

У понедељак ујутру нас очекује слаб, понегде и умерен мраз. Током дана мало до умерено облачно са сунчаним интервалима, суво и хладно. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, у кошавском подручју после подне јак, у јужном Банату и олујни. Најнижа температура -6 до 1 , а највиша дневна 2 до 5 степени.

Please follow and like us:
Друштво