Традиционални спортски сусрети поводом Дана града

Поводом Дана града традиционално се организују турнири у бројним спортским дисциплинама. Круна спортског дела програма је проглашење најбољих у врањском спорту у претходној години, које ће бити одржано 30. јануара.

Првог дана манифестације, у среду, 25. јануара, биће отворен турнир у малом фудбалу у коме ће се надметати осам екипа. Такмичења ће почети у 16:30 у Спортској хали.

-Ови ће дани трајати од 25. јануара до 31, а поред овог турнира у малом фудбалу биће и турнири у шаху, показни турнир карате, џудисти, одбојкаши, кошаркаши, стонотенисери и све ће бити као и ранијих година. Подсетићу да смо пре четири године почели са позивањем градова који обележавају ову исту годишњицу, а то су Ниш, Лесковац и Прокупље и они су се и ове године одазвали када су у питању турнири у кошарци и одбојци, тако да ће то дати посебну драж овим надметањима. Да не заборавимо да сваке године имамо и шетњу до Осатице, тако ће бити и овога пута, каже већник за спорт Ненад Ђорђевић.    

Круна спортског дела програма је проглашење најбољих у врањском спорту у претходној години, које ће бити одржано 30. јануара.

-Прогласиће се они који су имали најбоље резултате у 2022. години, све наше наде, најбољи клубови, појединци, најбољи у рекреативном спорту, најбољи у школском спорту, појашњава већник.

Следеће године биће 60 година од како се проглашавају најбољи у врањском спорту, те се већ размишља о обележавању овог великог јубилеја.

-Град се труди да из године у годину обезбеди што више средстава за несметано функционисање клубова, а они нам, на неки начин узвраћају, својим резултатима, каже већник.

Please follow and like us:
Друштво Спорт