Притворен Врањанац: Тукао жену, ћерку и полицајца

Врањанцу И.С.(42) одређен је притвор до 30 дана због насиља које је спровео у алкохолисаном стању. Наиме он је тукао супругу, малолетну ћерку и полицајца који је интервенисао, потврђено је РТВ-у у Основном јавном тужилаштву .

Како сазнајемо, до инцидента је дошло 04.12.2022.године у вечерњим сатима када је  И.С. у алкохолисаном стању најпре у возилу ударио песницом своју супругу С.С, а доласком у породичну кућу пришао јој је и ударио је песницом у пределу главе. Након тога јој је упућивао увредљиве речи, ухватио је за косу и ударао главом о зид, а у ходнику породичне куће гурнуо малолетну ћерку и неколико пута је ударио рукама и ногама по глави и телу.

Полицијском службенику који је интервенисао на лицу места, осумњичени И.С. је претио, а затим кренуо да гура полицајца све док га у једном моменту руком није ударио у пределу леве стране уста, а затим и песницом у пределу левог ува.

Како кажу у Основном јавном тужилаштву, И.С. је одрђен притвор због два кривична дела: насиље у породици и напад на службено лице у вршењу службене дужности.

Please follow and like us:
Хроника