У Косовској Митровици рођене четири бебе, три дечака и једна девојчица

У Косовској Митровици су у новој 2023. години рођене четири бебе, три дечака и једна девојчица.

Пословне јединице ЈП „Мрежа Мост“, Телевизија Мост и Радио Косовска Митровица традиционално су у породилишту КБЦ-а Косовска Митровица прворођеној беби уручили пригодан поклон.

Прва беба рођена је у 1:25 сати и у питању је дечак, рекла је мајка дечака Дорјана Каменовић, која је додала да је све протекло у најбољем могућем реду.

– То је трећа беба код нас. Прве две су девојчице а ово је дечак. Све је протекло у најбољем реду. Хвала Мрежи Мост на овом поклону и на овако лепом дочеку. Беба се зове Андреј, а име му је бирала најстарија сестра – рекла је Каменовић

Доктор Новица Ђоковић наводи да је у КБЦ-у Косовска Митровица током ноћи било четири порођаја и да су све бебе и мајке добро.

– У току 2022. године рођено је 487 беба. У Новој 2023. години рођене су четири бебе, а прва беба је рођена у 1:25 часова након поноћи. Све бебе и мајке су добро – рекао је др Ђоковић.

Координатор Радија Косовска Митровица Маја Фићовић је мајци прворођеног дечака уручила поклон и том приликом поручила да је број новорођених беба доказ да овде има живота и наде, и свим бебама пожелела здраво одрастање и безбрижно детињство.

Велико ми је задовољство и привилегија да у име Јавног предузећа „Мрежа Мост“ и у име наше директорке Слађане Иванчевић данас обиђем маме, које су на свет донеле бебе 1. јануара и да прворођеној беби уручимо поклон ЈП „Мрежа Мост“. Четири бебе је заиста један импозантан број за један дан у овако малом граду и велики доказ да овде има живота, да има наде и да се деца рађају. Желим што више оваквих информација и вести у 2023. години и свим бебама желим да имају услова да здраво одрастају, имају безбрижно детињство и да се радују животу у Косовској Митровици – рекла је Фићовић.

У породилишту КБЦ-а Косовска Митровица у 2022. години рођено је 60 беба више него претходне године.

Преузето са портала Радио Митровица Север.

Please follow and like us:
Друштво