ШАНСА КОЈА СЕ НЕ ОДБИЈА, МЕРИДИАН ПОНОВО ЧАСТИ – ВРЕДНЕ НАГРАДЕ ЧЕКАЈУ НА ТЕБЕ

Sos Kanal Plus

Још мало времена је остало – прикључи се такмичењу и освоји нови телевизор!

Спортска кладионица Меридиан позната је по фантастичним бенефитима које нуди својим корисницима, као и по ултра занимљивим такмичењима која увек “залуде” све љубитеље спорта и онлине клађења.

Недавно је завршено такмичење “Играј за Катар”, списак путника за Мундијал је састављен, али ако сте помислили да је ту крај такмичењима и наградама – преварили сте се.

Почев од 1. новембра, па све до 17. новембра будите део промоције “Одиграј највише тикета” јер Меридиан поново доноси врхунске награде!

Времена нема много, прави је моменат да се прикључиш такмичењу, јер Меридиан је спремио пет телевизора и чак 200.000 РСД кеш бонуса!

За почетак, све што је потребно је да имаш отворен налог на сајту меридианбет.рс. Уколико још увек немаш, региструј се путем сајта или мобилне апликације јер том приликом добијаш и бонус добродошлице у вредности од 2.000 РСД за онлине клађење, као и 200 поклон спинова на слот игри Маyа’с Треасуре.

РЕГИСТРУЈ СЕ – ПРЕУЗМИ БОНУС БЕЗ УСЛОВА!

А онда… Одиграј највише тикета и буди међу 20 најбољих, јер награде су светске:

    место ТВ + 50.000 РСД БОНУСА
    место ТВ + 30.000 РСД БОНУСА
    место ТВ + 20.000 РСД БОНУСА
    место ТВ + 15.000 РСД БОНУСА
    мество ТВ + 10.000 РСД БОНУСА

Наравно, ту су кеш бонуси и за такмичаре пласиране од 6. до 20. места и то: од 6. до 10. места 10.000 бонуса и од 11. до 20. места 2.500 динара бонуса.

РЕГИСТРУЈ СЕ – ПРЕУЗМИ БОНУС БЕЗ УСЛОВА!

У промоцији учествују сви тикети одиграни на меридианбет.рс сајту или апликацији као и тикети одиграни на Меридиан уплатним местима уз Меридиан плус картице. Такође, у промоцији учествују и стандард и ливе тикети, а потребно је да тикет буде уплаћен и резултован истог дана.

Све детаље сазнајтe ОВДЕ а онда се прикључите такмичењу и то у ритму новог хита – ПРВАК СВЕТА у извођењу популарног двојца Прти Бее Гее!

ПРИКЉУЧИ СЕ, ПОБЕДИ И НАВИЈАЈ СВЕТСКИ!

НОВО У МЕРИДИАНУ: Загревање за Светско првенство је одавно почело прогнозирај на тикету ко ће бити најбољи стрелац Мундијала у Катару и освоји 200 РСД бонуса за сваки гол који играч постигне! Детаље сазнај ОВДЕ, а онда се препусти чарима онлине клађења и спреман дочекај почетак светског шампионата у фудбалу!

Please follow and like us:
Спорт