Школско тамкмичење у баскету 3 на 3

Ученици основних и средњих школа у категоријама мушких и женских екипа, други дан за редом имају такмишење у баскету три на три.

Школско такмичење у баскету 3 на 3 почело је у понедељак и завршава се данас. Првог дана такмичиле су се основне школе, док се другог дана такмиче ученици средњих школа.

-У току јучерашњег такмичења, прво место у мушкој конкуренцији освојила је ОШ „Вук Караџић“ , док су у женској кнкуренцији прво место освојиле ученице ОШ „Радоје Домановић“. Данас се такмиче средњошколци, каже професор физичког васпитања Милош Стевановић.

По завршетку такмичења у баскету, ученике основних и средњих школа очекује такмичење у кошарци.

-У принципу приводимо крају школска такмичења, остало је и Републичко такмичење у стоном тенису до краја календарске године, додаје Стевановић.

Пред саму утакмицу, оптимистични су и момци и девојке.

-Наш професор се заиста потрудио да ми што боље тренирамо и постанемо јако добра екипа, надамо се победи, наравно, као и прошле године. Ми смо иначе прошлогодишње победнице и у баскету и у кошарци, оптимистична је Милица Јовановић, такмичарка Медицинске школе.

-Са тренером Владом напорно смо тренирали и радили да би победили, самоуверено је рекао Бранислав Стевановић, такмичар Економско-трговинске школе.

Победници овог такмичења су, у мушкој конкуренцији, Економско-трговинска школа, а у женској ученице Медицинске школе у Врању.

Please follow and like us:
Спорт