ГрО СНС осуђује медијске компромитације

У редакцију Радио телевизије Врање стигло је саопштење за јавност ГрО СНС у Врању које преносимо у целости:

-Политика Српске напредне странке је заснована на демократским начелима, неодвојивих од медијских слобода, и то је чињеница. Међутим, када се слобода медија користи као гласило терористе и ратног злочинца Аљбина Куртија, добијамо пропаганду локалног портала Vranjenews у служби осуђиваног злочинца кога је ослободио затвора Војислав Коштуница, политички отац Милоша „Француза“ Јовановића који је још 2018. године називао тзв. Косово независним!

Да трагедија буде још већа, баш уочи Дана жалости у Србији, по речима портала наклоњеног терористи Куртију, „победа терориста огледана у конфискованом оружју Срба“ праћена је још једном објавом којом се оправдава провокатор, ратни хушкач и налогодавац, убица Срба са Косова и Метохије, отвореним признањем тзв. Косова и Косовске полиције, познатијих у Србији као непостојеће државе у којој агресорске законе спроводе терористи.

Доста је за Србију и њен народ што се српском крвљу жели испровоцирати увлачење Србије у сукоб са земљама чланицама НАТО, али и превише што логистику тој терористичкој замисли дају домаћи медији за које је издаја никад јефтинија.

Упркос свему, уз снажну осуду Градског одбора СНС Врање, овакве медијске компромитације, бићемо само одлучнији у подршци политици Александра Вучића који никада неће признати независно Косово!- каже се у саопштењу Савета за информисање ГрО СНС Врање.

Please follow and like us:
Друштво Политика