Активисти МЗ Оџинка организовали Екс Ју рок забаву

Током викенда у клубу ОКЦЕ, Месни одбор Српске напредне странке Месне заједнице Оџинка у Врању ораганизовао је забаву са живом свирком.

Активисти Месног одбора Српске напредне странке Месне заједнице Оџинка у Врању су, након бројних акција у претходном периоду, за све мештане ове месне заједнице и све грађане Врања, организовали забаву са живом свирком. О томе како је настала идеја за ово дружење, објаснио нам је Душан Аритоновић, мештанин насеља Оџинка и један од организатора.

-Идеја за ово дружење потекла је приликом једног од наших бројних дружења у Савету Месне заједнице у  Месном одбору Српске напредне стране Оџинка, када смо радили на унапређењу услова живота наших мештана. Радили смо на уређењу спортских терена изнад зграде која је традиционално место окупљања у нашем насељу. Тада смо урадили кошаркашку таблу, извршили смо обележавање и осветљење терена и након тога смо организовали турнир у баскету, рекао је Аритоновић.

Након тог турнира настављено је дружење уз рок музику, на иницијативу младића који су и учествовали у турниру у баскету, договорено је ограђивање стадиона у насељу Оџинка.

-Након тога смо се обратили градоначелнику и он је имао слуха за наше потребе, тако да смо кренули у реализацију и идеја је управо потекла из тога што смо ми кренули са реализацијом нашег игралишта и самим тим смо унапредили безбедност младих. Иначе, ми као Месни одбор и као савет месне заједнице пратимо једно настојање нашег града, државе и државног руководства на челу са нашим председником Александром Вучићем, а то је, стварање бољих услова за живот и рад младих. За останак на њиховим огњиштима уз добро дружење и добру музику, објашњава Душан Аритоновић, мештанин насеља Оџинка.

На сцени клуба ОКЦЕ су наступили „Гера, Деспотко и пријатељи“, са репертоаром који је обухватио највеће хитове Екс Ју рока. Сала је била испуњена младима, али и нешто старијим мештанина насеља Оџинка. Дружењу су се придружили и др Слободан Миленковић и Зорица Јовић, председник и чланица Привременог органа Града Врања.

Please follow and like us:
ИЗБОРИ