Вучић у Босилеграду: Довешћемо инвеститора до краја године

Велики број житеља Босилеграда окупио се како би дочекао председника Србије Александра Вучића. Том приликом председник Србије обишао је завршне радове на рекострукцији Предшколске установе „Дечја радост“.

Урадићемо неколико ствари овде, хоћу да обећам четири, пет невеликих ствари. Пут Босилеград – Трговиште ћемо да урадимо – рекао је Вучић и најавио и пут до Врања.

Да би људи остали на огњишту, морају да имају посао – истакао је Вучић и додао да је посао државе да покаже већу пажњу – улагаћемо више у путеве, проблем су инвеститори.

Видећемо да ствар решимо неким државним инвеститицијама. Спремни смо да издвојимо велике субвенције, надам се пре краја године – додао је Вучић.

Председник општине Босилеград Владимир Захаријев уручио је кључ овог града председнику Србије Александру Вучићу.

– Желим да дођем за годину дана и да кажете да имамо нових 200-250 запослених. Желим да деца виде будућност на свом огњишту, тамо где су им родитељи, деке и баке расле. Важно је да сачувамо земљу у немирним временима. Надам се да ћемо успети да се сви ујединимо, да сачувамо мир и стабилност за све наше грађане. Ако европске земље буду расле за један одсто, а ми за два и по одсто, разлика између нас и њих ће се смањивати. Молим вас да сви заједно радимо, да се боримо за нашу децу, за нашу земљу. Имаћете потпуно реконструисан пут, да вам сија асфалт на путу ка Трговишту. Обећао сам школу, 87 је милиона. Верујем да ће бити разлога за радост, да много тога можемо да урадимо – казао је Вучић.

Please follow and like us:
Друштво