Асфалтира се улица Димитрија Туцовића

Приводи се крају изградња улице Димитрија Туцовића, где је у току асфалтирање. Улица је дужине 110 метара, а вредност радова 3 милиона динара и у склопу је редовног комуналног програма из уговора за прошлу годину.

Житељи ове улице су тражили да се улица уреди,  али проблема је било много, чак и помисли и да се никада неће решити.  Данас је осмех на лицима грађана, а честитања су узајамна.

-Захваљујући локалној самоуправи са градоначелником на челу, после 50 година проблема, ми добијамо улицу  у центру града,  да живимо као сви нормални људи. Хвала – каже Никола Алексић, житељ ове улице.

Били смо у редовној комуникацији са грађанима, али шта год да почнемо, искрсне неки нови проблем. Деси се нека експропријација, нешто фали, катастар, да би могли да решимо проблем и  увек се нешто ново дешавало, али успели смо на крају све да решимо, каже председник Привременог органа Миленковић.

Ова улица је била приоритет локалног руководства на захтев грађана, а и у самом је градском језгру.

-Приводи се крају изградња улице Димитрија Туцовића,  дужине 110 метара, а вредност радова је 3 милиона динара и у склопу је редовног комуналног програма из уговора за прошлу годину. Данас завршавамо и кратке деонице у улицама Саве Ковачевића и Краља Милана. Ова улица је била оптерећена имовинским проблемима. Завршили смо и канализациону и водоводну мрежу, тако да је завршена комплетна инфраструктура и сама саобраћајница -рекао је председник Привременог органа Града Врања, доктор Слободан Миленковић.

Приоритет нам је решавања проблема грађана што се тиче комуналне инфраструктуре и покушавамо да изађемо у сусрет грађанима, тамо где је то могуће. Има доста таквих улица у граду, које ћемо решавати, али доста улица смо и решили, рекао је Миленковић.

Please follow and like us:
Друштво