Вучић: Ана Брнабић кандидаткиња за председницу Скупштине Србије

Седница Председништва СНС

Председник Александар Вучић је након седнице председништва СНС-а током обраћања медијима рекао да је Брнабић, досадашња премијерка Србије, са великим ентузијазмом прихватила да води Народну скупштину.
„Странка одаје апсолутно признање Ани на вођењу владе Републике Србије претходних готово седам година, током три мандата. Она ће увек моћи да рачуна на своју странку, на нашу политичку подршку и посланички клуб“, рекао је Вучић.

Он је додао да је Брнабић у СНС ушла чистог срца и пуна ентузијазма.

„Вероватно је негде било и сумње око њеног политичког рада, али она је све те предрасуде разбијала и заиста поставила део ове велике породице“, навео је он.

Председница Владе Србије Ана Брнабић и кандидаткиња за председницу НС Републике Србије

Председница Владе Србије Ана Брнабић рекла је да јој је највећа част у животу била то што је седам година била на челу Владе Србије. Навела је да ће функција председнице Народне скупштине, за коју је предложена, за њу бити велики изазов.Она је додала да је увек добро учити.

„Важно је знати да треба да се усавршавате, да треба да се мењате и то је сада за мене један велики изазов“, навела је Брнабић.
Она је навела и да је њој највећа част била да буде премијерка Србије и да ради раме уз раме са председником Србије Александром Вучићем.

„Много ствари смо урадили заједно. Урадили смо све као тим. Мислим да је то допринело тој стабилности Србије и јасном, јасном правцу за будућност“, рекла је Брнабић након одлуке СНС да буде кандидат за председника Народне скупштине.

Please follow and like us:
Политика