Брнабић: Нова функција ће за мене бити велики изазов

Aна Брнабић председница Владе Србије

Председница Владе Србије Ана Брнабић, коју је синоћ Председништво странке предложило за председницу Скупштине Србије, рекла је да ће нова функција за њу бити велики изазов и да мора много да учи.
-Ово је сада потпуно један другачији посао и ја почињем да учим од вечерас , рекла је она новинарима у Букурешту.
Она је рекла и да очекује да ће седница парламента бити одржана врло брзо зато што Србија нема времена за губљење и пред њом су велики планови.
-Морамо да наставимо да радимо, што се брже формира све у парламенту, наравно и председник скупштине, одбори и све остало, и влада и да се настави са радом , рекла је Брнабић и захвалила Српској напредној странци на свему.
Она је додала да је увек добро учити.
-Важно је знати да треба да се усавршавате, да треба да се мењате и то је сада за мене један велики изазов , навела је Брнабић.
Она је навела и да је њој највећа част била да буде премијерка Србије и да ради раме уз раме са председником Србије Александром Вучићем.
-Много ствари смо урадили заједно. Урадили смо све као тим. Мислим да је то допринело тој стабилности Србије и јасном, јасном правцу за будућност , рекла је Брнабић након одлуке СНС да буде кандидат за председника Народне скупштине.
Како је навела, њен савет будућем премијеру јесте да је фокус на изложби Еxпо 2027, као и марљив рад сваког дана.
-Показала сам да желим да радим и неку визију и упорност и онда ми је и странка и председник Александар Вучић су ми дали невероватну шансу и велику част да будем председник владе. Учила сам то седам година практично и сада ми странка даје, указује ми то поверење да будем председник Скупштине , рекла је Брнабић.

Please follow and like us:
Друштво