Честитка председника Привременог органа Града др Миленковића поводом Савиндана

др Слободан Миленковић председник Привременог органа Града (Фото:Градски сајт)

Поводом Савиндана, школске славе председник Привременог органа града Врања др Слободан Миленковић упутио jе честитку свим ученицима и просветним радницима, свештенству и монаштву Епархије врањске, као и грађанима Врања. ,,Школство и образовање темељ су сваког друштва и сваке државе.

И управо због тога локално руководство настоји да континуирано улаже не само у школску инфраструктуру и у едукацију наставног кадра и осавремењивање наставе, већ и у ученике како би своја знања могли да покажу на свим нивоима такмичења у граду, земљи, па и ван њених граница. Тим пре јер ученици основних и средњих школа на териториjи града Врања свакодневно показуjу да су у самом врху образовног процеса у Србиjи. Они су понос и будућност овог града и својим примером следе пут великог нам Светог Саве.

Драги Врањанци, честитам вам Савиндан, празник посвећен Светом Сави, првом и највећем српском просветитељу, оцу наше духовности и модерне државе“, стоји у честитки председника Привременог органа Града Врања, др Слободана Миленковића.

Please follow and like us:
Друштво