“Чиста Србија“ решење за вишедеценијске проблеме житеља Златокопа

Захваљујући пројекту “Чиста Србија“, нашли смо решење за изградњу канализационе мреже у   Златокопу и околним селима, рекао је први на листи “Александар Вучић-Врање не сме да стане“ доктор Слободан Миленковић. Овај пројекат финансира држава Србија и то је брига о људима и о њиховим проблемима .

Први на листи “Александар Вучић-Врање не сме да стане“ за локалне изборе, доктор Слободан Миленковић, обишао је радове на изградњи фекалног колектора у селу Златокоп. Он је истакао да је нађено решење за вишедеценијски проблем мештана овог и околних села кроз капиталан пројекат  “Чиста Србија“.

-Кроз овај канализациони вод биће прикључена и канализациона мрежа из села Требешиње и  Тибужде. То је оно што ми радимо, то је пре свега брига о људима и решавање проблема, свакодневних проблема, које мештани имају. То је одговоран приступ СНС –а и председника Александра Вучића, да идемо у сусрет решавању проблема и тако ћемо наставити и даље, јер Србија не сме да стане, рекао је први на листи за локалне изборе,  доктор Слободан Миленковић.

Све је решено на тражење грађана,  ради се по пројекту и према добијеној грађевинској дозволи, истиче Миленковић.

-Овде нема импровизације, јер овде се ради по грађевинској дозволи, истакао је кандидат Миленковић.

 

Please follow and like us:
ИЗБОРИ