Читаковић Ђуришић „Кад год смо били сложни, увек смо побеђивали“

Весна Читаковић Ђуришић

Кандидати са листе „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“ Весна Читаковић Ђуришић и Дејан Томашевић разговарали су са омладином на Савском венцу, где су говорили о својим спортским достигнућима, каријерама, али и о томе какви су услови били некада, а какви су данас за развој спорта у Србији.

Кандидати су поновили да је у политици, као и у спорту важан само крајњи резултат, а да се до резултата долази посвећеним, пожртвованим и марљивим радом. Читаковић Ђуришић је истакла да је јединство најважније за победу и добар резултат.

„Кад год смо били сложни, увек смо побеђивали. Зато и сада морамо да се ујединимо, јер Србија не сме да стане“, рекла је Весна Читаковић Ђуришић.  Према речима Дејана Томашевића на предстојећим изборима бирамо између прошлости и резултата и будућности. „Тимска игра је извела Србију на прави пут. Резултат на семафору је јасан. Ја на овим изборима бирам резултат, бирам Србију и верујем у победу листе „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ“, закључио је Томашевић.

Дејан Томашевић са омладином СНС
Ђуришић и Томашевић у разговору са омладином СНС Савски венац
Општински одбор СНС Савски Венац
Please follow and like us:
ИЗБОРИ