DA LI SU ORLOVI PRERANO POLETELI-ŠANSE SRBIJE PROTIV BRAZILA-PA I JA BIH DA BUDEM GRADONAČELNIK NJUJORKA PA NE MOGU

Foto: STARSPORT

DA LI SU “ORLOVI” PRERANO POLETELI: Šanse Srbije protiv Brazila? Pa, i ja bih da budem gradonačelnik Njujorka, pa ne mogu! Polako odbrojavamo do početka utakmice između Brazila i Srbije, euforija je sve veća – tolika da već sada mnogi veruju da naši “Orlovi” mogu da prirede pravu senzaciju na Mundijalu i pobede čuvene Brazilce.

Ipak, ponekad treba biti realan, a na to nas je upozorio iskusni fudbalski stručnjak Dragan Đurić.

Gostujući na TV Kurir, Đurić je istakao da je Srbija već napravila veliki uspeh. Mi smo već u finalu – ironično je prokomentarisao Đurić, pa potom dodao:

Samo dve rečenice, biću kratak. Veliki je uspeh doći među najbolje 32 reprezentacije, šta god da bude dalje…

Štaviše, Đurić je iskoristio zanimljivo poređenje i izjednačio pobedu protiv Brazila sa njegovom “kandidaturom za gradonačelnika Njujorka”.

I ja bih da budem gradonačelnik Njujorka, pa ne mogu. Treba biti realan, imamo korektan tim, ali Brazil je Brazil, Švajcarska je Švajcarska… Imamo tešku grupu, ako prođemo grupu – za mene je to finale – bio je potpuno jasan iskusan srpski stručnjak.

A, deluje da bi se i bukmejkeri složili sa njim, s obzirom na kvote. Naime, kvota u kladionici Meridian na pobedu Brazila je 1.55, dok je kvota na trijumf Piksijevih “Orlova” 7.20.

IZVOR: MERIDIANBETSPORT

Please follow and like us:
Занимљивости Спорт