DANAS JE DAN ZA VELIKA DELA: Preuzmi 4.000 DINARA I ZAPOČNI ZABAVU!

Meridian je priredio specijalno iznenađenje novajlijama. Registruj se i čeka te 4.000 DINARA za vanserijsku zabavu!

Pred vama je jedinstven i neponovljiv svet zabave u koji možete zaploviti za tili čas! Dobrodošli u Meridian, mesto gde je avantura zagarantovana, a milionski dobici se ređaju kao na traci.

Da biste postali deo ove avanture potreban vam je samo aktivan korisnički nalog. Ako se još uvek niste REGISTROVALI pravi je trenutak da to učinite.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže POKLON PAKET. Bićete nagrađeni sa 4.000 DINARA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Odaberite bilo koju igru iz sekcije slotovi na sajtu meridianbet.rs i uživajte u čarobnim trenucima.

Zatim se možete zabaviti uz besplatne sportske tikete. Danas vas očekuje pregršt fudlaskih duela u mečevima TOP LIGA. U okviru francuske Lige 1 drugoplasirana Nica će pokušati da nastavi sa dobrim rezultatima na gostovanju u Lionu. Stavite ovaj meč na vaš BESPLATAN TIKET.

Uživajte u neponovljivoj fešti, ekskluzivno u Meridianu.

Igre na sreću ponovo legalne u Albaniji

Odluka doneta na predlog Evropske komisije, zbog eksplozije crnog tržišta i popunjavanja budžetskih gubitaka

Na sednici od 15. februara, Parlament Albanije je sa 72 glasova za ukinuo zabranu iz 2019. godine, čime su igre na sreću u ovoj zemlji ponovo legalne.

Kako je posebno obrazloženo, ova mera donosi se s ciljem suzbijanja crnog tržišta, podizanja nivoa budžetskih prihoda i obezbeđivanja transparentnosti u ovoj ekonomskoj delatnosti.

Zabrana je (i ovog puta) bila kontraproduktivna

Odluka najvišeg zakonodavnog tela rezultat je višegodišnje debate stručnjaka, ekonomskih analitičara i političkih grupacija, da je zabrana, koja je uvedena 2019, jedino rezultovala uvećanjem crnog tržišta i porašću slučajeva pranja novca.

Na ovo je u više navrata ukazivala i Evropska komisija.

Naime, uprkos zabrani koja je bila na snazi u prethodnih pet godina, Albanci su se nesmetano kladili na crnom tržištu. Vladajuća Socijalistička partija nada se da će nova regulativa uspeti da podigne nivo javnih prihoda i podigne nivo ulaganja u sportska udruženja.

Bliži uslovi poslovanja biće određeni podzakonskim aktima.

Please follow and like us:
Спорт