Даница Симић ђак генерације ОШ ’’Бранко Радичевић’’

Даница Симић ђак генерације ОШ ,,Бранко Радичевић“

Даница Симић је ђак генерације ОШ ,,Бранко Радичевић“ у Врању. Тим поводом, разговарали смо са њом о томе колико јој ова престижна титула значи и који је њен савет за одличне резултате током образовања.
ОШ ,,Бранко Радичевић“ ове године је добитник Светосавске награде за најбољу образовну-васпитну установу, што је додатно подстакло ученике да трудом и учењем остварују изванредне резултате. Даница је несумњиво успела у томе.

– Ова награда ми пуно значи, јер је препознат мој рад и труд. Такође са собом носи одговорност да наставим овако, нагласила је.
Даница је била учесница многих такмичења и добитница је треће награде на републичком такмичењу из српског језика и књижевности, која јој је и најдража, како је истакла у гостовању.

– Пожелела бих свима да не одустају од својих жеља и онога што воле, јер се на крају труд увек исплати, истакла је Даница.
Као ђак генерације Основне школе ,,Бранко Радичевић“, Даница Симић наставиће своје образовање у Гимназији ,,Бора Станковић“ у Врању. Пред њом су нови изазови и искушења, тако да будућа средњошколка спремно чека ново поглавље у животу.

Успех који је постигла до сада свакако ће јој значити у наставку школовања и постизању још бољих резултата.

Please follow and like us:
Друштво Образовање