Деда Мраз посетио и децу у бањском Стационару

Пакетићи за децу запослених и школарце слабијег материјалног стања

Специјална болница за рехабилитацију у Врањској Бањи организовала је поделу новогодишњих поклон пакетића за децу својих запослених и ученике ОШ „Предраг Девеџић“ слабијег материјалног стања. Ова здравствена установа крај године дочекује са позитивним билансом у пословању.

Деца запослених у Специјалној болници за рехабилитацију, њих тридесетак, са радошћу и радозналошћу је дочекало веома вредне поклон пакетиће које је обезбедила установа.

Ова лепа традиционална акција ове године је проширена, па су поклоне добили и малишани којима нико други није обезбедио празничне дарове, каже директорка болнице, др Слађана Стошић.

– Ми смо издвојили средства да дарујемо и децу из наше школе која су слабијег материјалног стања, па њихови родитељи то не могу да им приуште.

Зато смо и део ових поклон пакетића наменили и тој деци – каже др Слађана Стошић.

Директорка наводи да је ова година била успешна за установу на чијем је челу и да је салдо на крају године позитиван.

– Задовољна сам стањем, након короне, ратова и криза у свету, ми послујемо врло стабилно, као и пре короне.

Наставили смо пословање као и пре и материјално, фирма има позитиван биланс на крају године – каже она.

Наша саговорница истиче као веома повољну најаву председника Србије Александра Вучића да ће већ почетком године Република наставити са финансирањем туристичких ваучера за одмор у Србији и то са повећаном вредношћу од 10 хиљада динара.

– Показало се да људима много значе ти ваучери и мислим да то иде позитивном правцу и да ће бањски туризам доживети експанзију у наредном периоду – оцењује др Слађана Стошић.

Please follow and like us:
Друштво