Дејан Манић: Борићу са за права радника и ратних ветерана у Народној скупштини

Врање ће у овом сазиву Народне Скупштине Републике Србије представљати још један народни посланик. На седници републичког парламента одржаној у четвртак, Дејан Манић, председник Градског одбора Јединствене Србије у Врању, положио је посланичку заклетву и отпочео посланички мандат.

Дејан Манић, председник ЈС у Врању, један од потпредседника ове странке и актуелни директор ЈП „Паркинг сервис“, четврти је народни посланик који представља наш град у републичком парламенту.

Њему је на првој седници  Првог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије потврђен посланички мандат и положио је заклетву на ову функцију.

У разговору за наш програм, Манић се најпре захвалио лидеру Јединствене Србије Драгану Марковићу Палми који му је указао поверење да буде на посланичкој листи и бори се за програм странке у парламенту, као и грађанима Врања на подршци на парламентарним изборима.

– Грађани су ти који бирају и они су ти који имају проблеме, а на нама, народним посланицима је да те заједничке проблеме презентујемо у Народној скупштини и да покушамо да, кроз законе и амандмане, решимо.

Намерно кажем заједничке проблеме, јер су то и моји проблеми, као и наших суграђана – каже Манић.

Као народни посланик, Манић наводи да ће се залагати за побољшање у области привреде, екологије и образовања и да ће се борити за права радника и ратних ветерана.

Ускоро ће, додаје, јавно обратити суграђанима и објавити на који начин му се грађани могу обратити као народном представнику у републичком парламенту.

Нови народни посланик из Врања каже да, за сада, остаје и даље на челу ЈП „Паркинг сервис“ у Врању.

– Закон дозвољава да можете бити директор локалног јавног предузећа и да истовремено будете народни посланик.

За сада, остајем директор, а у будућности ћемо видети да ли ћу успети физички да постигнем да све то изнесем или ће неко други доћи на директорску позицију – каже Дејан Манић.

У актуелном сазиву републичке Скупштине, град Врање су до сада представљала тројица народних посланика: Славиша Булатовић са изборне листе СНС-а, Драган Николић са листе Српске странке Заветници и Момир Стојилковић из Покрета Снага Србије.

Please follow and like us:
Политика