Дејан Матић и Огњен Чворовић певају за Сунчицино излечење

У Спортској хали у Врању, у недељу 14. маја ће бити организован хуманитарни концерт, са којег ће сав приход бити уплаћен на наменски рачун за лечење Врањанке Сунчице Стошић. Ово је једна од акција које се организују за излечење наше суграђанке која болује од мултипле склерозе.

Сунчици Стошић предстоји лечење матичним ћелијама у Русији који би требало да значајно побољша њено здравствено стање, али за тај третман је потребна велика сума новца.

Због тога се организује низ хуманитарних акција, а предстојећи концерт је прилика да се прикупи део потребних средстава.

На концерту ће наступити певачи Дејан Матић и Врањанац Огњен Чворовић који се радује сваком сусрету са публиком, али и свакој прилици да помогне онима којима је помоћ преко потребна.

– То је најмање што ја лично могу да учиним. У оваквим моментима смо показали да можемо да се ујединимо и покажемо емпатију, да помогнемо некоме коме је тешко.

Верујем да ни овај пут неће изостати подршка наших људи – каже Огњен.

Огњен апелује и на Врањанце, али и све људе великог срца да помогну у складу са својим могућностима.

– Овом приликом желим да позовем све људе добре воље и широког срца да приступе акцији.

Желим да се захвалим и Дејану Матићу што је пристао да дође и помогне акцији.

Сви знамо његове песме, једна од њих каже „Завири у моје срце“, а ми ћемо да завиримо у наша срца и да видимо колико можемо да дамо и пружимо за Сунчицу – каже Чворовић.

Сунчици Стошић 2012. године дијагностикована је мултипла склероза.

Њен вид је на левом оку је само три процента, док је на десном оку оштећење 100%, има потешкоћа приликом ходања и болове у кичми и врату.

Нада за Сунчицино потпуно излечење постоји у Русији, лечењем матичним ћелијама, али јој је потребна помоћ за прикупљање потребне суме новца.

Сунчици Стошић можете помоћи слањем СМС поруке са садржајем 1464 на број 3030.

Please follow and like us:
Друштво