Динамо „Југ“ сутра у дерби колу првенства са „Јединством“

Фудбалери врањског Динама „Југ“, досадашњи лидери на табели Зоне „Југ“ састају се сутра на свом терену, са екипом „Јединство“ Бошњаце. Утакмица почиње у 16 сати и 30 минута. Уочи дерби првенственог кола, били су гости нашег Јутарњег програма.

Након победе у гостима, резултатом 0:2, над екипом „Плантажа“ тренутни лидери на табели Зоне „Југ“ , фудбалери врањског Динама „Југ“ сутра играју  дерби меч, 26. кола, на свом терену, са директним конкурентом, за улазак у виши ранг „Јединством“. Очекивања од сутрашње утакмице су велика, с’обзиром на то, да им је гостујући тим једини конкурент у лиги.

ФК Динамо „Југ“

-Ради се о квалитетној екипи која долази са мотивом да одигра квалитетну утакмицу. На сваку утакмицу гледамо као да је последња. Циљеви клуба су високи. Јуримо то прво место, виши ранг. Не обазиремо се на то, да ли ћемо сутра победити, или не, али наравно ако буде дошло до тога, да коначан резултат не иде нама на руку, морамо се фокусирати на следећи меч и исправити грешке, рекао је Александар Миленковић играч.

-Очекујем да дамо све од себе, то је оно што је најбитније. Припремамо се као и за сваку другу утакмицу, рекао је Филип Петровић, играч.

Подсећања ради, Динамо „Југ“, након 25 одиграних кола, заузима прво место на табели Зоне „Југ“, са 57 освојених бодова. У досадашњем току првенства остварили су 17 победа, 6 нерешених сусрета и два пораза. Одмах иза њих, са бодом мање, налази се  сутрашњи дуелиста, Јединство. Врањанци већ следеће седмице у оквиру 27. првенственог кола путују у Блаце, где ће одиграти утакмицу са претпоследњом екипом на табели, Јастребац.

Please follow and like us:
Спорт