Ђорђевић: Заслужено смо јесењи прваци „Прве футсал лиге“

Марјан Ђорђевић кондициони тренер КМФ Врање

Фудбалери „Клуба малог фудбала Врање“ победом над  „Економцем“ у Крагујевцу, резултатом 2:3 стекли су титулу јесењег првака Прве футсал лиге.

Јако тешку утакмицу деветог кола одиграну прошлог викенда у Крагујевцу, са вишеструким прваком Економцем, прати неизвесност и напетост до самог краја. Крагујевчани су десетоструки прваци лиге и увек их је било тешко победити, на домаћем терену скоро никада. Врањанци су и поред предноти домаћина, успели да  јаком вољом и борбеношћу преокрену резултат у своју корист, и по први пут их савладају на њиховом терену, чиме су са правом стекли тутулу јесењег првака лиге, рекао је за наш програм Марјан Ђорђевић тренер врњанаца

Предстојећег викенда очекује их утакмица са Ивањицом у истоименом граду. Иако последња екипа на табели, противника не треба потценити из два разлога. Имају предност домаћег терена и у претходном колу играли су нерешено са доста јачом екипом Новог Пазара, каже Ђорђевић.

Врањанци на свом терену 25. новембра дочекују увек непредвидиву екипу Новог Пазара, чиме се спушта завеса на шампионат у јесењем делу Футсал лиге, до 16. фебруара, када их очекује почетак пролећног дела шампионата.

https://www.youtube.com/watch?v=vYFTXjoFlfU
Please follow and like us:
Спорт