Доња Махала у селу Топлац добила асфалт

Доња махала у селу Топлац, у општина Врањска Бања, добила је асфалт. Ово је трећа асфалтирана деоница пута у овом селу, која је реализована у оквиру  комуналног програма.

У оквиру реализације комуналног програма у општини Врањска Бања, данас је асфалтирана улица у селу Топлац. Иначе ово је трећа деоница асфалтирана у овом селу. Према речима Драгана Сентића, председника Привременог органа Градске општине Врањска Бања, дужина асфалтиране деонице је 300 метара, ширине 3,5 метра, а вредност радова износи 3 милиона 940 хиљада 503 динара.

-Мало су нас пореметили временски услови, снег, па смо се усредсредили на прочишћавање путева према Првонеку, Кривој Феји, оспособљавању уличног и електро напајања. Сада се раде завршни радови, на асфалтирању деонице пута, Доња Махала. Ово је трећа деоница.Мене посебно радује што у овој улици има највише деце. Где има деце, ту је село живо, каже Сентић.
Мештани овог села кажу да су након скоро 40 година добили асфалт и презадовољни су због тога.

Према речима Сентића, у наредном периоду планира се асфалтирање деонице у селима, Кумарево, Бујковац, Корбевац, Превалац, Паневље, а након тога деонице пута у брдско планинским селима.

Please follow and like us:
Друштво