Доведимо Европу у наше Врање

Велико финале за Песму Евровизије биће одржано сутра у 21 сат на програму Радио телевизије Србије. Под редним бројем 12 наступа наш Врањанац, Стефан Здравковић – Принц од Врања.

Сјајан млади момак, који свим срцем и душом представља свој родни град где год може, те тако и у песми Цвет са Истока, коју је написао и компоновао Душан Бачић, пева о љубави Стојана и Ајше у чију част је изграђен Бели мост.

Врање је једини град у Србији који не само да има душу, него има и свог Принца. То је Стефан Здравковић – Принц од Врања. Овај сјајан млади момак, пласирао се у финале избора за Песму Евровизије. Свим срцем пева о љубави Стојана и Ајше коју је написао Душан Бачић из Београда. Иако није пуно пута долазио у Врање, Бачић каже да наш град осећа као свој.

А ево и зашто. 

-Једноставно, имате феноменалног човека, то је Стефан Здравковић који стално говори о свом родном граду. Нисам упознао човека који толико воли родни град и стално нам прича по неку легенду или догађај из Врања. Тако сам и чуо причу о Стојану и Ајши и Белом мосту, каже текстописац и композитор Душан Бачић.

За ове музичаре нема предаха. Велико финале је већ сутра, 4.марта у 21 сат. Душан каже да су све време имали велику подршку Врањанца, те Принц већ размишља како да се захвали суграђанима.  

-Стефан увелико већ размишља да одржи концерт на Белом мосту, ако све прође како треба, поручује Душан.  

Зато сутра увече пошаљимо бар један СМС са бројем 12 на 5556.

Подржимо нашег Принца на путу до Ливерпула, града Битлса.

Ето прилике да, условно речено, доведемо Европу у наше Врање.

Please follow and like us:
Друштво