Др Миленковић осудио објављивање монтиране умрлице са сликом председника Србије

Др Слободан Миленковић

Поводом објављивања монтиране умрлице са сликом председника Србије, Александра Вучића, градоначелник Врања, др Слободан Миленковић, огласио се на свом инстаграм налогу dr_smilenkovic.

-Са дубоком забринутошћу и крајњим презиром негодујем због бесрамног чина присталица Ђиласове опозиције и његове коалиције „Насиљем против Србије“ због објављивања монтиране умрлице са сликом председника Србије, Александра Вучића.

Одлука следбеника Ђиласове политике на овај морбидан чин без преседана је истовремено и њихова права одлика друштвеног ангажовања. Овим актом, који заслужује осуду сваке врсте, не пласира се само гнусна политичка порука, већ се презентује отворени одраз мржње према једном човеку. Истовремено ово није и не може бити само напад на председникову личност, већ је оличење најтамнијих дубина до којих продире опозициона свест, без савести.

Овакви потези могу произвести оправдану узнемиреност великог дела грађана који пре свега дају подршку интегритету личности председника. Мржња никада није била особеност нашег народа, већ толеранција и поштовање. Убеђен сам да ће пристојна Србија и овог пута надјачати ветрове , који би да је скрену са пута стабилности, мира и напретка, написао је Миленковић на свом инстаграм налогу.

Please follow and like us:
Политика