ФК ‘’Динамо Југ’’ у недељу дочекује ФК’’ Косаницу’’ из Куршумлије

Играчи ФК „Динамо Југ“

Фудбалски клуб ‘’Динамо Југ’’ јесењи је првак и налази се на лидерској позицији у Зони Југ. Након стартне победе над ФК ‘’Грацко’’ од 3:1, фудбалере ‘’Динама Југ’’ очекује још једна утакмица, овог пута на домаћем терену.

У наредном 19. колу, фудбалери ‘’Динама Југ’’ у недељу са почетком у 15 сати дочекују ФК ‘’Косаницу’’ из Куршумлије. По речима тренера Костића, очекују подршку са трибина и позивају навијаче да им се придруже у недељу на Јумковом стадиону.

-Циљ нам је свакако улазак у Српску лигу, победили смо у Првом колу и идемо корак по корак. Наредна утакмица је са ФК ‘’Косаница’’ из Куршумлије, са почетком у 15 часова у недељу на Јумковом стадиону и наравно позивам навијаче да дођу у што већем броју. Довели смо и девет појачања у клуб, то су све играчи који су поникли у Врању, али су играли у другим клубовима, задовољни смо појачањима и мислим да ће то бити супер,  истакао је Костић. 

Играчи, с друге стране, кажу да је утакмица са ‘’Грацком’’ била тешка, али напомињу да циљ уласка у Српску лигу није недостижан.

-Утакмица је била тешка јер је била прва, очекујем победу и у наредној утакмици и сва три бода, али то су очекивања и за сваку наредну утакмицу. Атмосфера је одлична, циљ је достижан и верујем да ћемо га и постићи, речи су Филипа Петровића, играча ФК „Динамо Југ“.

-Очекује нас тежак пут, као што је рекао шеф, идемо корак по корак, али верујем да ћемо до циља доћи. Појачали смо се знатно, конкуренција јесте јака, али ми смо радили константно ових месец и по дана и надам се да ћемо од следећег кола кренути још боље. У недељу нас очекује утакмица са ФК’’Косаницом’’, њима смо дужни јер имамо једну изгубљену утакмицу са њима и очекујем победу током викенда, наглашава Милош Тасић, играч ФК „Динамо Југ“.

Као дванаести играч у фудбалу је публика, зато тренер и играчи позивају све љубитеље фудбала, али и њиховог клуба, да у недељу на Јумковом стадиону буду на висини задатка, а то значи, да бодре „Динамо Југ“.

Please follow and like us:
Спорт