Форум младих лидера у организацији ПЕП-а

Високошколска установа за пословну економију и предузетништво, и ове године, по четврти пут, организује Форум младих лидера, и то у суботу, 25. марта 2023. године, у згради Високе школе за пословну економију и предузетништво, у улици Војводе Влаховића 35 б, у представништву установе.

Форум Младих лидера који организује ПЕП окупиће велики број младих људи, првенствено студената друштвено-хуманистичких наука и матураната, са циљем да се код њих повећа предузетнички дух. Млади и успешни лидери из различитих области ће са учесницима Форума поделити своја искуства, са крајњим циљем да се учесници, након стицања формалног обазовања, и сами покрену на успех.

-Учесници Форума ће имати прилике да заједно са предавачима пронађу одговоре на многобројна питања која окупирају њихову пажњу и која ће им помоћи на путу личног напретка. Слично претходним годинама, циљ Форума је окупљање младих људи (првенствено студената економских и правних наука, али и студената других профила и ученика завршних година средњих школа) са једне стране, и младих, успешних лидера из различитих области који ће са учесницима Форума поделити своја пословна искуства, са друге стране, са крајњим циљем да се код младих повећа присутност предузетничког духа, истиче менаџер ПЕП ДЛС Центра у Врању, др Милош Николић.

Акценат смо ставили на јачање омладинског предузетништва као веома важне карике у ланцу јачања предузетништва у Србији уопште, додаје Николић.

Осим савета, усмеравања и помоћи за одабир области у којој се учесници препознају, биће представљен и концепт већ постојећих идеја и програма у виду бизнис инкубатора. На Форуму се очекује око 300 учесника.

 Генерални покровитељ овог Форума је традиционално Високошколска установа за пословну економију и предузетништво (ПЕП), а подршку су добили од Министарства привреде и Министарства туризма и омладине.

Please follow and like us:
Образовање