Гашић положио камен-темељац за нови објекат Ватрогасно-спасилачког одељења у Алексинцу

Фото: Танјуг (Министар у техничком мандату полаже камен-темељац у Алексинцу)

Министар унутрашњих послова у техничком мандату Братислав Гашић положио је камен-темељац за изградњу новог објекта Ватрогасно-спасилачког одељења у Алексинцу и обишао реновиране просторије спортског објекта Жандармерије у овом месту.

Министар Гашић је истакао да ће изградња новог објекта Ватрогасно-спасилачког одељења у Алексинцу значајно допринети још бољем и ефикаснијем раду ватрогасаца-спасилаца, јер ће у бољим условима и новој, функционалној згради на бржи и лакши начин приступати интервенцијама.

-Свако улагање у полицију и ватрогасце-спасиоце је улагање у још већу сигурност и безбедност наших грађана. Министарство унутрашњих послова наставиће са инфраструктурним улагањима и занављањем опреме за све припаднике МУП-а, рекао је министар Гашић након полагања камена-темељца за изградњу новог, модерног објекта Ватрогасно-спасилачког одељења у Алексинцу.

Такође, министар Гашић је приликом обиласка реновираног објекта за спортске активности припадника Жандармерије у Алексинцу истакао да ову елитну јединицу одликује висок степен обучености и професионализам, као и да посвећено штите безбедност Републике Србије и свих њених грађана.

-Наставићемо са улагањима и побољшањем услова у којима радите, јер држава неизмерно цени то што сте чувари безбедности наших грађана. Свакодневно показујете истинску храброст и професионалност, као и љубав и поштовање према нашој држави, и управо због тога ћемо наставити да максимално обезбедимо и побољшамо услове у којима радите, поручио је министар Гашић.

Please follow and like us:
Друштво