ГКМФ први на табели Прве футсал лиге

Градски клуб малог фудбала завршио је једну од значајнијих утакмица у Лозници и остао први на табели Прве футсал лиге.

У 14. колу Прве футсал лиге Градски клуб малог фудбала дочекује клуб малог фудбала Винтер – спорт из Ниша. По речима председника клуба, Маријана Ђорђевића, футсалери су велики успех постигли у Лозници, а овог викенда очекују победу над Нишлијама.

-Дефинитивно смо изузетно задовољни резултатом, могли смо и више да пружимо, да добијемо утакмицу и већ сад „мирно спавамо“ како би ми рекли и задржимо прво место до краја. Мислим да утакмица са таквим играчима, какви су у клубу Лозница, са играчима са стране, напоменућу само да имају три или четири играча из Бразила. Наши момци играли добро, изгарали су на терену и заслужили су тај резултат и мислим да смо заслужно и даље на првом месту, истиче Ђорђевић.

Већ у недељу, 3. марта, футсалери Градског клуба малог фудбала имају наредно надметање. Овога пута против клуба Винтер спорт из Ниша, којег дочекују у Спортској хали са почетком у 19 сати.

-Мислим да ће нам публика највише тад бити потребна, а и ужелели су се да нас гледају после свих ових резултата и гостовања. Очекујемо их на трибинама, како би нам помогли да остваримо победу, која ће нам осигурати прва два места пред Плеј оф, а касније против екипе „Фон-а“ већ 9. марта, који су по мени, најјача екипа у лиги. Надам се да ћемо и ту одиграти добро, додаје председник ГКМФ.

Ђорђевић истиче да је футсал један од омиљених спортова у Врању и самим тим ужива у великом броју навијача на утакмицама, које се играју у нашем граду. Такође додаје да је публика шести играч на терену и да због тога и када се не играју утакмице на домаћем терену, обавезно организују уживо пренос, како би верни навијачи уживали у омиљеном спорту.

-Тако ће бити и против екипе Фон-а, а пре свега их још једном позивам да дођу у недељу у 19 сати у што већем броју и да нам помогну у тој кључној утакмици за полуфинале Плеј – оф-а, који ћемо победом над екипом Винтер спорт, надам се и осигурати, речи су нашег саговорника.

У наставку сезоне, Градски клуб малог фудбала очекује четвртфинале Куп-а против Ивањице 13. марта, као и гостовања екипи Палеж у Обреновцу, а биће домаћини Економцу из Крагујевца и Новом Саду. Крајем марта се завршава први део првенства.

Please follow and like us:
Спорт