Град Врање домаћин 4. полумаратона

Синиша Станковић, члан Атлетског клуба Врањски маратонци

Под покровитељством Града Врања и Атлетског клуба Врањски маратонци, 12. новембра биће организован 4. полумаратон. 

У претходне три године Врањски маратонци нису организовали трку, због ковида, подсећа Синиша Станковић, члан Атлетског клуба Врањски маратонци. Сада настављају тамо где су стали. Са нестрпљењем очекују полумаратон и надају се великом одазиву кандидата.

-У оквиру те манифестације биће организовано неколико трка. Трка на 5 и 10 километара, штафета полумаратонска четири пута по 5 километара и полумаратон у дужини од 21. километра. Пријаве за саму трку могуће су до 3. новембра. Након тога се затварају пријаве и чекамо последњу недељу за саму организацију и припрему догађаја, објашњава Станковић.

Живети здраво и у складу са правим вредностима је мото Атлетског клуба Врањски маратонци. Ова трка је здрав начин покретања и живљења. Циљ им је да покрену људе да учине корак напред за своје здравље. Очекују преко 200 пријава из земље и окружења, наглашава наш саговорник. Биће то леп призор, долазе деца која трче и радују се самој спортској манифестацији.

Синиша Станковић, најављује да ће представљати Врање и његове пријатеље из клуба на Светском првенству у ултрамаратону, који ће се одржати на Тајвану у главном граду Тајпеј.

Please follow and like us:
Спорт